Sassy Pink Dots

Order Form

Name:
Email Address:
Address
Phone No.
List Of Order
Payment Maybank : 1630 1959 9508 NUR AFIZA BINTI RAMLI
Delivery Method Poslaju Courier ( Semenanjung ) RM7 ( 1-2 item )
Poslaju Courier ( Sabah & Sarawak ) RM9 ( 1-2 item )
Free Pos ( Bagi Item Yg Telah Dinyatakan )

This HTML form was created by Freedback.

30 April 2014

KWHITE 38

 

WHITENING●SATIN SKIN●BREAST UP●BODY RESHAPING



 
KWHITE 38 (SATU COMPANY DGN KCOLLY)

NEW KOREAN NANO REVOLUTIONARY SKIN AND BREAST ENHANCEMENT
UTK PERELMPUAN SAJA,LELAKI JGN DOK GATAI PI MAKAN PLAK..::-))


Menggabungkan O5 pengekstrakan teknologi terkini, cepat diserap.Keputusan cepat SEAWAL 60 SAAT (Dengan IzinNYA )

MINUMAN AJAIB KHAS UNTUK ANAK DARA DAN WANITA !!!

★ KULIT SEMAKIN PUTIH
★ PAYUDARA SEMAKIN KERAS ,
★ AKAN KEMBALI DARA SEAWAL 60 SAAT TERASA KESAN SERTA MERTA
★ ANAK DARA AKAN SEMAKIN BERSERI DAN PUTIH
★ WANITA YANG SUDAH BERUMAH TANGGA KEMBALI DARA


(SEGALANYA DENGAN IZIN "NYA") --Kita Hanya Bertawakal--

✔ 100% HALAL 

>TERBUKTI BERKESAN <


KWHITE38 "RASANYA SEPERTI KOPI"


PRODUK PERTAMA BERASASKAN HABBATUSSAWDA DAN DARK CHOC
 
✦ "Tetaplah Kamu Dengan Al-Habbah Al-Sawda' Ini Kerana Sesungguhnya Ia Mengandungi Penawar Bagi Segala Penyakit Kecuali mati" -(HR : Al-Bukhari/Muslim)

✦ Kenapa Dark Choc?? ( RASA NYA SEPERTI KOPI TAPI SEDAP)
 
✔ Meningkatkan kadar kolesterol baik HDL dari LDL
✔ Mengurangkan risiko penyakit jantung
✔ Dark chocolate dibuat daripada tumbuh-tumbuhan di mana ia mengandungi khasiat daripada sayur-sayuran.Khasiat ini adalah dari flavonoid yang bertindak sebagai antioksidan


KEPUTUSAN DI TANGAN UOLS UNTUK KULIT PUTIH,PAYUDARA KERAS MONTOK SERTA MAMPU MENAHAN SELERA MAKAN. WOW!! TAK CUBA TAK CINTA



HARGA 1 box
20 sachet


Harga Promosi !!!!
RM100 (sm) / RM120 (ss)

FREE POSTAGE


*BERMINAT UNTUK MEMBELI,SILA ISI ORDER 

FORM DI ATAS..SERIOUS BUYER ONLY OK!!!!

*IF NAK TANYA PAPE,JUZ EMEL 

Cheristavivacious@gmail.com

DNARS SKINCARE

SET PERCUBAAN DNARS SKINCARE


SET JERAWAT/BERMINYAK

Harga  : RM 59.90
* harga belum masuk postage


Pakej terdiri daripada :

1. Magic Beauty Cream

2. Magic Day Cream

3. Sabun Susu Beras x 2 

Tiada lagi masalah; Jeragat, Jerawat, Parut, Bintik Hitam, Kulit berminyak, Kusam, Kering, Pori terbuka, Garis halus dan resdung.

KEBAIKAN :

* Menghaluskan dan megecilkan liang roma,
* Meyingkirkn minyak yang berlebihan pada wajah.
* Memundarkn garis-garis halus.
* Menegangkan wajah.
* Wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan halus berseri-seri tanpa parut, jeragat dan jerawat.

CARA PENGGUNAAN SET KULIT JERAWAT

siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim

malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. Penggunaan magic beauty cream diselang selikan dengan toner treatment

--------------------------------------------------------------------------------------------



 
SET NORMAL/JERAGAT

Harga  : RM 59.90
* harga belum masuk postage

Pakej terdiri daripada :

1. Magic Beauty Cream

2. Magic Day Cream

3. Sabun Susu Beras

4. Sabun Collagen


CARA PENGGUNAAN SET KULIT NORMAL /JERAGAT


siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen

2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)

3. apply magic day krim

4. apply foundation/ compact powder


malam hari :

1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen

2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)

3. apply magic night krim/ krim ku-neng

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DNARS TONER TREATMENT (30ml)

Harga : RM 21.90
 
* tak termasuk kos pos

Untuk kulit berjerawat, kulit jeragat teruk.


KEBAIKAN :-
-mengecilkan liang pori.
-menyegarkan kulit.
-mengelakan kekeringan kulit.- 
-merawat jerawat/jeragat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DNARS TONER COLLAGEN (60 ml)

Harga : RM 27.90
 
* tak termasuk kos pos




Untuk kulit normal, kulit jeragat sederhana/sedikit, kulit kering

KEBAIKAN :-

-mengecilkan liang pori
-menyegarkan kulit
-mengelakkan kekeringan kulit

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DNARS YELLOW CREAM (KRIM KU-NENG) 6g
 
Harga : RM 26.90
 
* tak termasuk kos pos


KEBAIKAN :

-Untuk kulit normal/jeragat sahaja. 
(Jika bermasalah jerawat, tunggu sehingga masalah jerawat selesai baru boleh menggunakan krim ku-neng)
Diformulasikan dari pati-pati herba yang terpilih termasuk 3 jenis kunyit. 
Pengguna akan dapat merasai perubahan pada kulit wajah setelah menggunakannya secara teratur.- 

Menghilangkan jeragat/ parut pada wajah.-
Membersihkan kulit wajah, wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan segar.-
Yang utama adalah kerana ianya dapat mengembalikan aura/seri wajah secara semulajadi.
-Menghilangkan garis-garis halus @ kedutan pada wajah.

CARA GUNA :

Dipakai secara berselang seli bersama night cream. 
Pakai secara nipis sebelum tidur.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MAGIC GOLD FOUNDATION :-
(rm 39.90)
* tak termasuk kos pos


Alamilah perubahan wajah dengan Foundation Ajaib yang merawat cela wajah dalam masa 5 minit . Bedak asas SPF 40 & minyak biji anggur yang bertindak sebagai anti-oksidan yang melindungi sel kulit selama 12 jam dari 

sinaran UV yang boleh merosakkan kulit.

- Mencerahkan, menganjalkan & menegangkan wajah.

- Menutup kecelaan pada wajah.
- Mengandungi Vitamin E yang bertindak menghilangkan parut pada wajah.

 - Sesuai untuk kulit jeragat / kulit kusam / normal

- Dikeluarkan dalam satu warna sahaja tetapi sesuai untuk semua jenis kulit kerana ianya bertindak secara ajaib mengeluarkan hasil warna mengikut jenis darah / ton kulit.

sesuai digunakan untuk semua jenis kulit,Untuk Lelaki & Wanita.

( Kesan Dapat Dilihat Dalam Tempoh 1-2 Minggu Penggunaan )

Set-set cadangan Dnars disertakan dgn Harga

perkongsian mengenai pemilihan item bg masalah kulit masing-masing...cuba kenali dulu masalah kulit anda, dan bolehla buat pilihan spt di bawah :

 Kulit Normal dan Berjeragat

Ini set untuk kulit normal dan berjeragat (kalau xde jeragat pn xpe,bleh guna...untuk buat muka lebih sihat,licin dan tak kusam).Dalamnya ada :
 
- Trial set - RM 59.90
- Toner collagen -Rm 27.90
- Krim ku-Neng - RM 26.90
- Magic Gold Foundation - rm39.90

* untuk permulaan,boleh mula dgn guna trial set sahaja dulu..
rm 59.90.
 
Ada :
a) sabun 2 jenis - sabun susu beras dan sabun collagen
b) Magic day Cream
c) magic night Cream
 


Total = rm154.60
 
Harga promosi = RM150 include postage.. 
Kulit Berminyak dan Berjerawat

Set ni khas untuk kulit berminyak..ada :
 
- Trial set kulit jerawat dan berminyak - RM 59.90
a) sabun 2 jenis - sabun susu beras dan sabun collagen
b) Magic day Cream
c) magic night Cream

 
Toner Treatment - RM 21.90

Total = RM 82.00


InsyaAllah..set untuk kulit berminyak ni boleh membantu mereka yg ada masalh muka yg berminyak..kandungan dlm day creamnya ada fungsi untuk mengawal sebum berlebihan dekat kulut muka...bila sebum kurang,kuranglah punca jerawat.

 

Tips Penggunaan Dnars skincare..


Trial set Normal 

Dalam trial set ni ada,2 sabun(susu beras dan collagen),day cream n night cream..Untuk customer yg amik full set,aada lg tambahan item- krim ku-neng,toner collagen dan magic gold foundation..
1) cuci muka menggunakan sabun dnars.
- guna sabun susu beras masa muka kita dlm keadaan yg sgt xbersih..kena asap bas,asap   lori,peluh,sabun collagen guna sebelum tdo dan bgn pagi...(time muka kita x kotor sgt)
- guna dulu sabun beras sepanjang masa(tiap2 kali cuci muka)bila dh habis sabun beras,baru start sabun collagen)

2)bila dh cuci muka,perlulah kita memakai toner collagen..utk menutup pori2 yg terbuka masa kita cuci muka td.

3) Kalau hari malam,kita pn sapulah night crem secara nipis ke seluruh kulit muka.klu kita ada krim ku-neng.utk mggu pertama..kita pakai krim malam dulu..pastu ats krim malam tu,kita layerkan dgn krim ku-neng.TAPI...tu mggu pertama sahaja...mggu kedua  dan seterusnya...kena pakai selang2..mlm ni krim malam..mlm esok krim ku-neng...begitulah seterusnya...

4) Disiang hari,cuci muka...pastu pakai toner...pastu pakai day cream...pastu pakai foundation,pastu pakai bedak...hasilnya?mstilah cantik...sbb mggunakan dnars skincare...


Trial Set Kulit Berminyak 

Dalam trial set berminyak...ada item yg sama je mcm trial set normal.yg BEZAnya ialah..dalam set berminyak..xde sabun collagen,dua2 sabun yg disertakan ialah sabun susu beras.Kenapa xde sabun collagen?sbb.....antara fungsi colllagen ialah untuk melembapkan kulit muka...lembap+berminyak=makin berminyak+naik jerawat.hehehhe.itulah sebabnya..

1)cuci muka dgn sabun beras-sgt best...kulit rasa sgt bersih,...
2)pakai toner treatment...utk merawat masalah kulit berminyak dan jerawat.
3)Dalam masa seminggu mula2 kita beli tu,x digalakkan utk pakai cream malam lg...bg kulit serasi dulu..pastu next week tu barulah pakai night cream.nk cantik,kena sabar kn?hehe.
 
 
*BERMINAT UNTUK MEMBELI,SILA ISI ORDER FORM DI ATAS..SERIOUS BUYER ONLY OK!!!!
*IF NAK TANYA PAPE,JUZ EMEL Cheristavivacious@gmail.com

RADIANCE SIGNATURE HOT SELLING !!!

Radiance Signature™ Whitening & Glowing Series adalah supplement yang diformulakan sebagai supplement terbaik No.1 Asia untuk kesihatan dan kecantikan kerana bertindak secara semulajadi serta menggunakan bahan berkualiti dan bermutu tinggi. Kesan yang dapat dilihat SEAWAL 3 hari.



3 Manfaat utama Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series:

► Kecantikan:
♥♥ Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
♥♥ Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
♥♥ Menjadikan kulit glowing secara natural.
♥♥ Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
♥♥ Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
♥♥ Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
♥♥ Menghilangkan sel kulit mati.
♥♥ Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
♥♥ Menghilangkan jeragat.
♥♥ Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
♥♥ Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
♥♥ Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
♥♥ Mengecilkan pori-pori.
► Kesihatan:
♥♥ Anti kanser.
♥♥ Menstabilkan tekanan darah.
♥♥ Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
♥♥ Merawat ekzema.
♥♥ Merawat imsonia.
♥♥ Merawat resdung.
♥♥ Merawat penyakit kencing manis.
♥♥ Merawat dan mencegah kanser payudara.
♥♥ Merawat dan mencuci buah pinggang.
♥♥ Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
♥♥ Bertindak sebagai Anti-Body.
♥♥ Memberikan tenaga serta merta.
♥♥ Memberikan tidur yang nyenyak.
♥♥ Merawat keputihan pada alat sulit wanita.
♥♥ Menegang dan menganjalkan payudara.
♥♥ Merapatkan alat sulit wanita yang longgar.
♥♥ Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
♥♥ Melawaskan pembuangan.
♥♥ Meningkatkan daya ingatan.


► Bentuk Badan Yang IDEAL

♥♥ Mengawal berat badan.
♥♥ Membuang toksin dalam badan.
♥♥ Meningkatkan kadar metabolisme badan.
♥♥ Memberikan rasa kenyang.
♥♥ Mengawal nafsu makan.

 
 
Serta mempunyai 1001 khasiat lain.

========================
Kesan dapat dilihat SEAWAL 3 hari
========================

Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series juga:
★  Mengandungi pemakanan sunnah seperti kurma, madu dan delima.
★  Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa.
★  Hanya koyak dan minum.
★  Hanya 1-2 sachet 1 hari untuk kesan dan rawatan terbaik.
★  Boleh diminum oleh ibu yang mengandung, dalam pantang dan menyusu.
★  Mempunyai kolagen gred AAA yang berkualiti tinggi.
★  Menggunakan Pura Sweet sebagai pengganti gula.
★  Sesuai untuk mereka yang mengidap diabetis dan kencing manis.
★  Mengandungi ramuan dan kandungi aktif.
★  100% natural base.
★  Tanpa Sapuan.
★  Tanpa Bahan Terlarang.
★  100% Natural Base.

. Produk berstatus GMP Certified
. Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia - KKM
. Mendapat Kelulusan HALAL
. Produk Selamat & Berkesan


Maklumat Saiz Per Hidangan :
 1 Kotak mengandungi 20 sachet

 1 sachet 20ml.



Maklumat Pemakanan :

► 1 sachet di waktu malam sebelum tidur.


Kesan Terbaik :
 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast
1 sachet pada waktu malam sebelum tidur.



 Untuk kesan yang cepat dan optimum dinasihatkan tidak mengambil kafein & alcohol.
 Minum air yang banyak.
 Perubahan setiap orang berbeza.
 Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.


Proses :
 Merawat dalaman badan terlebih dahulu sekirannya dalaman badan mempunyai masalah.
 Merawat dan menggantikan sel kulit mati.
 Menambah kandungan kolagen dalam badan.
 Menjadikan kulit cerah dan gebu secara sekata.

* Perubahan setiap orang berbeza.
* Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.


Harga : RM180 (s.m) / RM190 (s.s)
-------------------------------------

Harga Combo: Semenanjung Malaysia

♥♥ 1 Kotak RM 180

♥♥ 2 Kotak RM 350
 
♥♥ 3 Kotak RM 520
Harga Combo: Sabah / Sarawak
 
♥♥ 1 Kotak RM 190
 
♥♥ 2 Kotak RM 370
 
♥♥ 3 Kotak RM 540
 
*BERMINAT UNTUK MEMBELI,SILA ISI ORDER FORM DI ATAS..SERIOUS BUYER ONLY OK!!!!
 
*IF NAK TANYA PAPE,JUZ EMEL Cheristavivacious@gmail.com
 
 

PERLA JUS

 
 
PERLA JUICE AURA ANAK DARA
Serbuk Mutiara,Manjakani, Madu,Mirifica & Akar Serapat
 
 
Aura anak dara kini kembali! Bagaimana? 
Dengan hanya amalkan PERLA JUICE minuman kesihatan khusus utk para wanita 
yg mementingkan kesihatan dalaman dan luaran.

100%ORIGINAL
250ml sebotol

♥ Minuman kesihatan dalaman terbaru Perla Juice untuk wanita.
♥ Rasai Aura Anak Dara dalam Masa 3 hari!
♥ Cantik Luar Cantik Dalam Pasti Suami Makin Sayang!

Juga sesuai utk anak gadis yg belum berkahwin. *Fiza pn minum perla jus skrg tau..MANTAP!! =p

Jom cuba kehebatan Perla Juice, minuman perapat dan juga minuman kesihatan untuk wanita dengan kandungan daripada serbuk mutiara, manjakani, mirifica, akar serapat & lain-lain.
Rasai kehebatan dalam masa 3 hari.


Keistimewaan Perla Juice

♥ Merapatkan vagina
♥ Mengatasi masalah keputihan dan bau yang tidak selesa
♥ Meningkatkan keinginan serta rangsangan seksual
♥ Sangat baik untuk wanita lepas bersalin

Antara KEBAIKAN PERLA JUICE
♥ amat sesuai utk wanita selepas bersalin
 melembap & memutihkan celahan badan
 menghilangkan bau yg tidak selesa pada faraj
 menegangkan otot-otot & menyempitkan faraj
 mencantikkan & memutihkan kulit
 menegangkan & memontokkan payudara
 mencegah kanser rahim
 merawat masalah keputihan

Harga sangat berpatutan
Pengambilan 2kali sehari. Pagi & Malam
Kesan seawal 3 hari.
Yang penting ada serbuk mutiara, bahan effektif untuk memutihkan tubuh.

Cantik luaran dan dalaman impian setiap wanita. Suami makin sayang. Rumahtangga bahagia

Kandungan :
Manjakani
Cekering
Ekstrak Delima
Akar Serapat
Mas Cotek
Halia
Kacip Fatimah
Kulit Manggis
Stevia
Habbatus Sauda
Ubi Bidadari
Feenogrik
 KINI HANYA RM50

FREE POSTAGE 

: RM50(SM) / RM55 (SS)